2008-05-20

2008-05-20

Nici sa nu-ti treaca prin minte sa ratezi asa ceva!

Am copilarit cu Mario. Da, acel Mario copiat de chinezi si pus pe consolele Terminator. E fara gres cel mai indragit personaj din toate timpurile.



Putini dintre noi sunt aceia care se pot mandri ca au jucat jocurile originale pe console Nintendo. Cu multi ani inainte era la moda Terminatorul, schimbul de casete, obsesia pentru transformatoarele care se stricau cand iti era lumea mai draga si mai ales controller-ele care nu mai raspundeau la nicio comanda.

 

Ca o consola care se respecta, Terminator venea cu jocul Mario. Parca nu ne mai saturam de el. Dupa ce am descoperit toate scurtaturile, dupa ce am salvat printesa Peach din ghearele fiorosului Bowser de nenumarate ori, urma o scurta perioada "refractara", apoi din nou nivele dupa nivele.



Daca l-ai indragit pe Mario, ti-am pregatit o surpriza!



Aveti deosebita placere de a urmari un clip video de aproximativ 11 minute, care il infatiseaza pe celebrul instalator intr-o cursa autoplay in diferite nivele.



Ceea ce impresioneaza la acest clip in spatele caruia stau luni intregi de munca, este coloana sonora si felul in care zgomotele facute atunci cand Mario se loveste de diferite obiecte construiesc o muzica aparte. Urechea muzicala este obligatorie! Enjoy!



 

0 comentarii:

 
Template design by Amanda @ Blogger Buster